Gyakori kérdések

Mikor és hogyan történik a foglalás?

Minél előbb annál biztosabb a szabad időpont, mivel nincs túl sok hétvége a szezonban. Érdemes már 8-12 hónappal előre foglalni. Az időpont lefoglaláshoz szerződéskötés és foglaló szükséges. Enélkül nem tudok esküvői dátumot fenntartani, aki hamarabb foglal azé az időpont.

Még nincs választott helyszínünk. Így is tudsz ajánlatot küldeni nekünk?

Természetesen igen, sőt! Gyönyörű esküvői helyszíneket tudok nektek ajánlani! Nagyon sok múlik az esküvő helyszínen, így érdemes alaposan átgondolni. A legjobb helyszíneket 1 évvel előre kell lefoglalni. De ha van már tervezett helyszínöltetetek/város azt írjátok bele az ajánlatkérésbe.

Fotókönyvet is szeretnénk. Van rá lehetőség?

Természetesen készítek fotókönyvet is! A kézzelfogható, lapozgatható emlékek semmi máshoz nem hasonlíthatóak. Tökéletes ajándék lehet az örömszülőknek is!

Soha nem fotóztak még bennünket, nem lehet rólunk jó képet készíteni.

Emiatt ne aggódj, általában egyik páromnak sincs tapasztalata ilyen téren. Azon leszünk, hogy jól érezzétek magatokat, és kész is vagyunk. A leglámpalázasabb menyasszonyom mondta nekem, hogy őt bármikor bárhol fotózhatom, Nekem engedi. Úgy megszokta a kamerát és mögötte engem, hogy azt mondta minden évben szeretnének ezután egy sorozatot!

 

Miért Annilyn?

A testvéreim sokszor Anninak hívnak, amit szintén szeretek, így innen jött az Annilyn, ami egy Anna névvel rokon külföldi keresztnév.

Ez a foglalkozásod?

Igen, ez tölti ki minden napomat! Szerintem a jó fotós egy egész embert kíván egész évben.

Külföldi fotózás?

Naná! Nem kell túl sokat utazni a legközelebbi tengerparthoz ;) Szóljatok, kitaláljuk és megvalósítjuk! Időnként külföldi nyaralásaim során ingyenes ajándék fotózásokat is szoktam tartani az útiköltségért, szállásért cserébe.

Milyen felszerelést használsz?

Nikon vázakkal, objektívekkel, vakukkal dolgozom. Minden esküvőn van nálam backup felszerelés is.

Van asszisztensed?

Messzebbi helyszínekre gyakran asszisztenssel érkezem, aki egész nap segítségemre van a munkában.

Kocsival jössz?

Ha egyedül megyek mindig a párral szoktam utazni az esküvői autóban. Ha asszisztenst is viszek, akkor külön kocsival utazunk.

Tudsz segíteni az esküvő szervezésében?

Igyekszem minden felmerülő kérdésben segíteni, átadni a tapasztalataimat, segíteni például a menetrend elkészítésében. Tudok ajánlani nektek szuper szolgáltatókat is, akikkel öröm együtt dolgozni!

error: