Ti írtátok

 • Egyszerűen sugárzik Annából a szeretet, ami nem csak a közös munka nagy előnye, hanem a képein is visszatükröződik. Én mindig attól féltem, hogy a képeink nagyon műk lesznek és beállítottak, de a képeink, szinte beszélnek, érzelmek vannak rajta! Úgy gondolom, hogy nem csak szakmailag kell érteni a fotózáshoz, hanem kell hozzá valami plusz, ami életet ad bele és ezt a pluszt Annában megtaláltuk!
  Debby & Zsolti
 • Első találkozáskor egy kedves, szimpatikus lányt ismertünk meg személyében. Bár még sok-sok hónappal az esküvő előtt voltunk, kész tervet vázolt fel a fotózás menetével kapcsolatban, ami nagy segítség volt nekünk, "kezdőknek" :) Mind a jegyesfotózás alkalmával, mind az esküvő napján mindent megtett, hogy egyáltalán ne érezzük magunkat kényelmetlenül, közvetlen természetével vidám, oldott hangulatot teremtett. Sok ötlettel segítette a kreatív fotózást, ügyesen instruált minket. A szertartások és a vacsora alatt profin, "észrevétlenül" dolgozott. A képek gyönyörűek lettek, a slideshow különösen tetszik! Őt hívjuk majd babafotózásra is :)
  Anikó & Krisztián
  Anikó & Krisztián
 • A jegyes fotózáson pillantok alatt feloldódtunk, az akkor még vőlegényem éjszaki műszak után volt, de Anna a vicceivel, a kedvességével és a mérhetetlen türelmével felszabadulttá és jó hangulatúvá varázsolta a fotózást! Az esküvő napján minden apró részletet megörökített, mindig ott volt, ahol kellett, mégis alázat, szeretet és türelem jellemezte, még akkor is, amikor pótmenyasszonyi autóra kellett várnunk az út szélén. :)
  Réka & Zsolti
  Réka & Zsolti
 • Anna egy életvidám, lelkes fiatal fotós, akiből árad a vidámság és a jókedv. Ez a fotózás légkörét is belengi és az elkészült fotókról is sugárzik a profizmus mellett! Az elkészült kismamafotókról átjön az a Csoda és boldogság, amit a várandósság alatt megéltünk. Az újszülött fotózás rendkívül rugalmasan zajlott, Anna az otthonunkba hozott minden kelléket, amire szükség volt, nem kellett a pár napos babánkkal kimozdulnunk otthonról. Fantasztikus képek születtek!
  Andi & Peti
  Andi & Peti
 • Juuuuj Anna *-* En tudtam, hogy jó fotós vagy, de hogy ennyire! Nagyon totálisan tökéletesek a fotók! Egyáltalán nem gondoltam, hogy rólam lehet ilyet csinalni, a maximálisnal is elégedettebbek vagyunk! Mindenkinek ajánlani foglak, nagyon jó munkát végezttél, ráadásul emberileg is nagyon megkedveltünk! :)
  Kendra & Dávid
  Kendra & Dávid
Egyszerűen sugárzik Annából a szeretet, ami nem csak a közös munka nagy előnye, hanem a képein is visszatükröződik. Én mindig attól féltem, hogy a képeink nagyon műk lesznek és beállítottak, de a képeink, szinte beszélnek, érzelmek vannak rajta! Úgy gondolom, hogy nem csak szakmailag kell érteni a fotózáshoz, hanem kell hozzá valami plusz, ami életet ad bele és ezt a pluszt Annában megtaláltuk!

Debby & Zsolti
Anikó & Krisztián
Első találkozáskor egy kedves, szimpatikus lányt ismertünk meg személyében. Bár még sok-sok hónappal az esküvő előtt voltunk, kész tervet vázolt fel a fotózás menetével kapcsolatban, ami nagy segítség volt nekünk, "kezdőknek" :) Mind a jegyesfotózás alkalmával, mind az esküvő napján mindent megtett, hogy egyáltalán ne érezzük magunkat kényelmetlenül, közvetlen természetével vidám, oldott hangulatot teremtett. Sok ötlettel segítette a kreatív fotózást, ügyesen instruált minket. A szertartások és a vacsora alatt profin, "észrevétlenül" dolgozott. A képek gyönyörűek lettek, a slideshow különösen tetszik! Őt hívjuk majd babafotózásra is :)

Anikó & Krisztián
Réka & Zsolti
A jegyes fotózáson pillantok alatt feloldódtunk, az akkor még vőlegényem éjszaki műszak után volt, de Anna a vicceivel, a kedvességével és a mérhetetlen türelmével felszabadulttá és jó hangulatúvá varázsolta a fotózást! Az esküvő napján minden apró részletet megörökített, mindig ott volt, ahol kellett, mégis alázat, szeretet és türelem jellemezte, még akkor is, amikor pótmenyasszonyi autóra kellett várnunk az út szélén. :)

Réka & Zsolti
Andi & Peti
Anna egy életvidám, lelkes fiatal fotós, akiből árad a vidámság és a jókedv. Ez a fotózás légkörét is belengi és az elkészült fotókról is sugárzik a profizmus mellett! Az elkészült kismamafotókról átjön az a Csoda és boldogság, amit a várandósság alatt megéltünk. Az újszülött fotózás rendkívül rugalmasan zajlott, Anna az otthonunkba hozott minden kelléket, amire szükség volt, nem kellett a pár napos babánkkal kimozdulnunk otthonról. Fantasztikus képek születtek!

Andi & Peti
error: