Esküvöi történetmesélés


Egész napos szolgáltatás
Jegyesfotózás
Külön napos kreatív fotózás
Highlight slideshow
Online galéria
Fotókönyv
Egyéb extrák

laurels_0008_Vector Smart Object

 

Szerelem fotózás


Akkor sem kell lemondanod a szép páros képekről, ha még nem, vagy már régebben volt az esküvőtök. A szerelem fotózásokra bármilyen korban és élethelyzetben van lehetőség, akár az eljegyzési időszak előtt, akár 50 éves házaspárként (hajrá mindenkinek! :) Illetve ugyanúgy vállalok különálló jegyesfotózást és menyasszonyi ruhás kreatív fotózást is bármikor, akkor is, ha nem én örökítettem meg a nagy napotokat. Szóval, ha szeretnétek megörökíteni – először / újra – a köztetek lévő erős szerelmet és van kedvetek egy minden kötelezettségektől mentes, jó hangulatú fotózáshoz szóljatok! Ne hagyjátok, hogy a csodás menyasszonyi ruhák, a kedvenc estélyik csak porosodjanak a szekrényben. :)

 
 

Párfotózás – Jegyesfotózás

Különálló Esküvői kreatív

Házaspáros fotózás

 

Családi fotózás

KISMAMA FOTÓZÁS

Próbáld ki, nem fogsz csalódni. A kismamák rendszeresen azt szokták mondani a fotózás után, hogy kár, hogy az első gyermekkel nem jöttem el erről a csodás időszakről emléket készíteni. De aki egyszer készíttet, az utána rendszeresen!

ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS

A piciny kis életek első napjainak megörökítése, hogy ne nőljenek meg olyan gyorsan. Alvós, ártatlan, pihe-puha, babaillatú csodaképek, emlékek, amiket később már nem lehet visszahozni.

Családi történetmesélés

Lehet ez egy kiscsaládi kirándulás, szülinapozás, játszóterezés, vagy csak szimplán a otthonotokban egy “Családi Élet” sorozat, ágyban, pizsamában, a mindennapi játékról, öltelésekről, érzelmi kötelékekről, amiről épp a napjaitok szólnak. Elkapott pillanatokkal, naturálisan, letisztultan, erőltetett pózok és mesterségesség nélkül csak magatokat adva megörökítjük a jövőnek hogyan is teltek a mindennapjaitok ebben az időszakban.

 
error: