Én


Fotós. Férjem szerelmes felesége.
Örök álmodozó.

Horváth Anna Csilla vagyok, röviden csak Anna vagy Anni. Az esküvőnk után a legbonyolultabb vezetéknévről a legegyszerűbbre váltottam. A mindennapok során azzal foglalkozhatom, ami boldoggá tesz és nem tudok elég hálás lenni ezért! Nem rögtön találtam rá az utamra, de rögtön tudtam, hogy a helyemen vagyok. Rengeteg bátorítást is kaptam, amik megerősítettek az utamban, és azóta is csak visz folytonost magával, mint egy áradat! Munkám során azt tartom a legszebbnek, hogy ennyi értékes embert megismerhetek, akik életük legcsodásabb időszakait osztják meg velem. Azon vagyok, hogy én is adhassak értékest, szépet és mindezt úgy, ahogy belőlem ered.

Vácon nőttem fel, gyönyörű egy város! Férjemmel 2012-ben kötöttük össze az életünket egy életre. Két tökéletlen ember egy tökéletes egységben. Hát, nem a mi érdemünk… Szabadidőnkben szeretünk egymással randizni, szeretünk utazni, táncolni, társasjátékozni, párkapcsolatok fejlesztésével foglalkozni, filmeket nézni imdb-s csekkolás után, filmzeneírók koncertjére menni, együtt sportolni, szeretjük a fagyis jegeskávét és még nem sikerült dűlőre jutnunk a “kutya vagy cica” ügyben.

 

Az én világom


A szabadtér, a természetesség és a természetes fény szerelmese.

Szeretem a teremtett világot nagyítón keresztül látni, az őrült művészi lelkem nem is hagy más lehetőséget.. Szeretem:

szivecske-5db-2megcsodálni a természetességben a harmóniát,
meglátni a kuszaságban a szépséget, a felnőttben a gyermeket,
felismerni az értéktelenben az értékest,
észrevenni a visszatükröződésében a mesevilágot,
tudni a végtelenben a biztonságot.

Optimista vagyok, próbálom másokra is ezt ragasztani. Szeretek mosollyal bátorítani, és szeretek mosollyal bátorítást kapni is, szerintem nagy ereje van! A szavak helyett viszont sokkal jobban szeretem inkább a fotóimmal kifejezni önmagamat. Nézzetek bele a galériáimba!

error: